Meeting- en seminarie ruimtes

De voorzieningen van Bluebridge zijn zorgvuldig ontworpen om aan de diverse behoeften van bedrijven en organisaties te voldoen. Ongeacht uw betrokkenheid bij de maritieme sector, heet Bluebridge u van harte welkom in haar moderne, volledig uitgeruste ruimtes.

Bluebridge biedt moderne vergader- en seminarieruimtes, waarvan de grootste plaats biedt aan maximaal 200 personen. Alle faciliteiten zijn voorzien van geavanceerde audiovisuele apparatuur en kunnen worden gehuurd via verschillende arrangementen. Bovendien is het mogelijk om evenementen live te streamen en op te nemen. Verbeterde ventilatie zorgt voor optimale luchtcirculatie, en een vertrouwde partner staat garant voor bewezen cateringoplossingen.

Download onze event space flyer

Download onze meeting room flyer

Prijzen meeting- en seminarieruimtes

Benieuwd wat onze andere klanten zeggen?

check onze reviews hier! Een offerte nodig? Contacteer ons!

ACCOMODATIE VOOR UW GASTEN

Vanuit een slaapkamer aan de boulevard kunt u genieten van het zeezicht. Of misschien boek je liever een hotel in het bruisende stadscentrum. Hoe dan ook, je wordt omringd door vele uitstekende restaurants en verleidelijke winkels.

TEAM BUILDING ACTIVITEITEN

Het stimuleren van blue business is veel werk. Een sterke groepsdynamiek is de sleutel tot succes. In Oostende kan je kiezen tussen verschillende teambuildingactiviteiten, gaande van actievol tot milieuvriendelijk. Plezier gegarandeerd.

GESCHIEDENIS EN NATUUR

Op zoek naar een plek om te ontspannen en rust te vinden? De Oostoever van Oostende combineert stad en natuur prachtig. U vindt er een ongerept natuurgebied met duinen en Zeeland en een schat aan maritiem en militair erfgoed. Het grote Fort Napoleon bijvoorbeeld. Het gebied is gewoon perfect voor een mooie wandeling.

GROENE ROUTE VOOR FIETSERS EN WANDELAARS

Oostende heeft meer te bieden dan alleen de zee. Wist je dat Oostende een verrassend groene stadsrand heeft? Het Groene Lint is een attractieve lus van 35 km van groenzones en landschappen. Het spreekt voor zich dat de route populair is bij wandelaars en fietsers. Perfect voor een sportief avontuur aan de rand van de stad.

Read here why your next event should be in Ostend! Check our next events here