Meeting- en seminarie ruimtes

Voor blue growth gerelateerde organisaties biedt Bluebridge moderne vergader- en seminarfaciliteiten met een capaciteit tot 200 personen. Meer dan ooit moeten we innovatief zijn en bij de tijd blijven. Daarom hebben we onze audiovisuele infrastructuur vernieuwd. We hebben genoten van het werken met de technisch onderlegde mensen bij TechWorks. We kunnen nu ook uw evenement livestreamen en opnemen. Speciale ventilatie zorgt voor maximale luchtstroom. Met 192 m² aan seminarruimte kunnen we tegemoetkomen aan uw behoeften op het gebied van sociale afstand. Voor bewezen cateringformules werken we samen met enkele vertrouwde partners. Voor meerdaagse (internationale) evenementen kunnen wij interessante kortingen aanbieden bij nabijgelegen hotels zoals Hotel Bero, Holiday Suites en PREM Group.

Download onze event space flyer

Download onze meeting room flyer

Prijzen meeting- en seminarieruimtes

Benieuwd wat onze andere klanten zeggen?

check onze reviews hier! Een offerte nodig? Contacteer ons!

ACCOMODATIE VOOR UW GASTEN

Vanuit een slaapkamer aan de boulevard kunt u genieten van het zeezicht. Of misschien boek je liever een hotel in het bruisende stadscentrum. Hoe dan ook, je wordt omringd door vele uitstekende restaurants en verleidelijke winkels.

TEAM BUILDING ACTIVITEITEN

Het stimuleren van blue business is veel werk. Een sterke groepsdynamiek is de sleutel tot succes. In Oostende kan je kiezen tussen verschillende teambuildingactiviteiten, gaande van actievol tot milieuvriendelijk. Plezier gegarandeerd.

GESCHIEDENIS EN NATUUR

Op zoek naar een plek om te ontspannen en rust te vinden? De Oostoever van Oostende combineert stad en natuur prachtig. U vindt er een ongerept natuurgebied met duinen en Zeeland en een schat aan maritiem en militair erfgoed. Het grote Fort Napoleon bijvoorbeeld. Het gebied is gewoon perfect voor een mooie wandeling.

GROENE ROUTE VOOR FIETSERS EN WANDELAARS

Oostende heeft meer te bieden dan alleen de zee. Wist je dat Oostende een verrassend groene stadsrand heeft? Het Groene Lint is een attractieve lus van 35 km van groenzones en landschappen. Het spreekt voor zich dat de route populair is bij wandelaars en fietsers. Perfect voor een sportief avontuur aan de rand van de stad.

Waarom is Oostende “the place to be” voor jouw volgende meeting of seminarie?

Lees hier waarom uw volgende event in Oostende zou moeten zijn! Check onze evenementen kalender hier