Interne richtlijnen & veiligheidsvoorschriften COVID-19 Meer info

Supporting blue pioneers

Bluebridge enables and facilitates growth in the blue economy to provide solutions for the challenges humanity faces. As the heart of Ostend Science Park, Bluebridge boosts the potential of entrepreneurship, open innovation between start-ups, corporates, knowledge institutions, public partners and civil society.

Stories & Events

Laureauten eerste Ostend SeaZone wedstrijd bekend

29/05/2020
Stories

De laureaten werden verkozen in functie van het Europees Blue Act project. Ostend SeaZone omvat verschillende instanties die samenwerken om die laureaten te begeleiden en te coachen bij de ontwikkeling van hun product of dienst. De vijf laureaten en bijhorend project/dienst hebben allen een link met de blauwe economie en Oostende.

Na een succesvolle lancering van Ostend SeaZone op 10 september 2019 op Bluebridge, zijn we blij om de volgende stap aan te kondigen! De laureaten zijn bekend van de eerste Ostend Seazone Competitie. Bluebridge is (naast andere partners) klaar om haar taak als coach te omvatten en helpt graag mee succesvolle projecten te ontwikkelen in samenspraak met de laureaten.

Read more All stories
© Ostend Science Park 2020