• en

Christmas Afterwork

B110062f 5728 4d1b B4f5 E5705e076076

! Bluebridge After Work drink | Donderdag 22 december 2022 | 16h !

Om de eindejaar periode goed in te zetten, lijkt het ons leuk om met de Bluebridge en Ostend Science Park bewoners gezellig samen te komen voor een hapje en een drankje.
Dit gezellig samenzijn en nieuwe smaken leren kennen, zal doorgaan in de demonstratieruimte waarbij we onze gloednieuwe keuken, bar én tap willen inwijden!

Wij willen hier graag een ‘potluck’ drink van maken (https://nl.wikipedia.org/wiki/Potluck), waarbij, wie wil, zelf iets meebrengt om te eten en te delen. #sharingiscaring. Het Bluebridge team zorgt voor de drank.

Enkele tips:
– Je brengt een eigen gemaakt (of gekocht) gerecht mee. Dat kan een hapje zijn, ovenschotel, dessertje, soep, fruit…

– Je kan dat in onze nieuwe keuken beneden in de frigo/diepvriezer bewaren en opwarmen in de oven, microgolfoven of op de kookplaat
– Zet een bordje bij je gerecht met de naam en eventuele ingrediënten
– Zet je naam op een stukje tape en plak dat op de onderkant van de spulletjes die je meeneemt zodat je aan het eind weet wat van jou was, bijvoorbeeld onder de pan/bord/schaal.

– Op de affiche die we zullen ophangen in de lunchroom kan iedereen met een plakkertje/briefje/post-itje/… zijn naam bevestigen op het vakje waarbinnen zijn gerecht hoofdzakelijk te plaatsen is. (Voorgerecht, hoofgerecht, dessert) De rest is een verrassing!

Schrijf donderdag 22 december alvast in je agenda zodat we jullie talrijk mogen verwelkomen op deze gezellige donderdagavond.

 

  • 22/12/2022
  • Bluebridge
  • Organized by Bluebridge
Invitation only